Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj si z rodinného domu odnesl hotovost ve výši přes 400 tisíc korun

Zatím neznámý lupič se přes sklep dostal do jednoho z rodinných domů ve Snopoušovech na jižním Plzeňsku. Pravděpodobně šel na jisto a zamířil přímo k jedné ze skříní, kde měli majitelé uschovaný tučný obnos. Policisté v rámci vyšetřování zveřejnili snímek z kamery a žádají veřejnost o spolupráci.

Kriminalisté se zabývají krádeží, ke které došlo 3. října v době od 7:00 do 7:35 v obci Snopoušovy. „Neznámý pachatel vnikl neuzamčenými dveřmi přes sklep do vnitřních prostor rodinného domu, kde v pokoji z nezajištěné zásuvky komody odcizil finanční hotovost ve výši téměř 440 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

Policisté se případem intenzivně zabývají a pátrají po totožnosti muže zachyceného na fotografii, který by mohl pomoci s objasněním případu. „S případnými poznatky k osobě na fotografii se obracejte na e-mail: miroslav.rejthar@pcr.cz nebo na linku 158,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík

Štítky krimi, pátrání, snímek z kamery, vloupání do rodinného domu, odcizení hotovosti, rodinný dům, Plzeňský kraj, Snopoušovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj si z rodinného domu odnesl hotovost ve výši přes 400 tisíc korun  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.