Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pospíchám pro psa, tvrdila mladá řidička vozu Mercedes Benz, zapomněla si pohlídat tachometr

Nebezpečnou rychlostí se ulicemi Plzně řítila třiadvacetiletá žena. Povolenou rychlost překročila o bezmála 50 kilometrů v hodině. Policisté měli co dočinění i s dalším pirátem silnic, který se hnal Domažlickou ulicí. Oba řidiče nyní čeká pokuta, ztráta bodů i zákaz řízení.

Mladá řidička ze severního Plzeňska velmi pospíchala a sešlápla plynový pedál o něco více, než je povolené. „Při jízdě Karlovarskou třídou ve směru do centra města neuhlídala ručičku tachometru a povolenou rychlost překročila o 47 kilometrů v hodině,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová. Policii se to snažila žena vysvětlit tak, že pospíchá vyzvednout psa. Nyní jí hrozí, že přijde o řidičák až na jeden rok, několikatisícová pokuta a ztráta pěti bodů.

Tato žena ale nebyla jediným šoférem, který si nelámal hlavu s nejvyšší povolenou rychlostí. Na dalšího hříšníka narazili policisté při měření rychlosti na Domažlické ulici ve směru do centra. Jeden z řidičů kolem policistů s radarem prosvištěl devadesátkou, ačkoli mohl jet maximálně padesát.

„Po zjištění přestupku bylo vozidlo strážníky zastaveno. Devětačtyřicetiletý muž musí nyní počítat nejen s vysokou pokutou a zápisem trestných bodů do evidenční karty, ale také i zákazem činnosti na několik měsíců,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky krimi, překročená rychlost, rychle jedoucí vozidlo, dopravní policie, městská policie, mladá řidička, Mercedes-Benz, Plzeň, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pospíchám pro psa, tvrdila mladá řidička vozu Mercedes Benz, zapomněla si pohlídat tachometr  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.