Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tragická nehoda, vlak usmrtil teprve třiadvacetiletého mladíka

Za železničním přejezdem v obci Staňkov na Domažlicku srazil projíždějící osobní vlak člověka. Podle informací policie se mělo jednat o teprve třiadvacetiletého muže. Přivolaní záchranáři už nedokázali mladíkovi pomoci a mohli jen konstatovat úmrtí. Ve vlaku cestovalo deset osob. K žádným dalším zraněním už nedošlo.

Všechny záchranné složky vyjížděly dnes odpoledne do Staňkova. Nedaleko železničního přejezdu se měl v kolejišti pohybovat muž. Strojvedoucí už nedokázal následnému střetu zabránit. „Lékař záchranné služby na místě u dospělé osoby konstatoval exitus pro zranění neslučitelná se životem,“ informovala Andrea Divišová z krajské záchranky.

„Zemřelá osoba je muž, ročník 1999. Ve věci bude nařízena soudní pitva. Další okolnosti této tragické události prověřujeme. Případ si na místě převzali domažličtí kriminalisté,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Dnes se nejedná o jedinou vážnou nehodu na železnici v západních Čechách. V dopoledních hodinách projíždějící vlak zachytil v Karlových Varech muže a vážně ho zranil. „Vlak poté zastavil, první pomoc zraněnému muži poskytla lékařka, která cestovala ve vlaku. Na místě zasahovali hasiči ze stanice Karlovy Vary a drážní hasiči z Chebu, muže si převzala posádka záchranné služby. Provoz na železnici byl dvě hodiny zastavený,“ dodal mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky nehoda na železnici, nehoda na přejezdu, smrt, exitus, tragická nehoda, chodec sražený vlakem, okres Domažlice, Staňkov, Andrea Divišová, Karlovy Vary, Martin Kasal, Západní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda, vlak usmrtil teprve třiadvacetiletého mladíka  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.