Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Útočník s nožem v ruce řádil u stánku s kebabem, police hledá svědky napadení

Místo oblíbené pochoutky si muž v Tachově odnesl od stánku s občerstvením řezné rány. Před druhou hodinou odpoledne k němu přistoupil neznámý útočník a napadl ho. Přitom svíral v ruce nůž a způsobil své oběti zranění, která si vyžádala lékařské ošetření. Policisté zveřejnili fotografii, kde jsou zachyceni možní svědci události a žádají veřejnost o spolupráci.

Zatím neznámý útočník napadl devětačtyřicetiletého muže a způsobil mu povrchové zranění, které naštěstí nebylo vážné. Přesto musel dotyčný vyhledat lékařské ošetření. K napadení došlo 29. srpna mezi 13:45 až 13:50 v Tachově v ulici K Náměstí u stánku Kebab House.

„K jeho popisu poškozený uvedl, že se jednalo o muže bílé pleti, výšky 175 -180 cm, který hovořil česky a měl na sobě černé oblečení. Tachovští policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení útočníka, či k ustanovení totožnosti pětice mužů – důležitých svědků napadení, aby se jim ozvali na telefonní číslo 974 337 701, nebo aby kontaktovali linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, Tachov, napadení, násilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník s nožem v ruce řádil u stánku s kebabem, police hledá svědky napadení  |  Tachovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.