Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Letošní rok zakončili indiáni dramatickou bitvou v Českých Budějovicích

Poslední zápas roku 2020 odehráli indiáni na ledě Českých Budějovic a byla to pořádná bitva. Ve druhé třetině nasázeli Jihočeši Plzni hned tři branky za sebou. V závěru se však modrobílí vzpamatovali a soupeře rychle dohnali. O vítězi nakonec muselo rozhodnout prodloužení. Z dramatické bitvy vzešel vítězně Motor, který hosty udolal v prodloužení, závěrečné skóre 4:3.

Rok 2020 zakončili hokejisté Plzně na ledě Budějovic. Statistiky hovořily lépe pro hosty, ačkoli tomu průběh zápasu zprvu neodpovídal. První třetina přinesla řadu zajímavých šancí na obou stranách, ani jedno mužstvo však šance neproměnilo.

Gólově bohatá pak byla druhá třetina, do které aktivněji naskočila Plzeň. Ve 32. minutě se zadařilo Matěji Stříteskému, který přesnou ranou prostřelil domácího gólmana. Radost Plzně však netrvala dlouho, o tři minuty později domácí vyrovnali, minutu poté přidal Zdeněk Doležal druhý gól a na 3:1 zvedl skóre Karel Plášil.  

Do třetí třetiny nastupovali indiáni se ztrátou dvou branek a bylo tedy co dohánět. Deset minut po hvizdu závěrečného dějství dokázal domácího brankáře prostřelit Petr Kodýtek. O vyrovnání se pak postaral Luboš Rob. Poslední minuty přinesly opět velké příležitosti na obou stranách, ačkoli byla Plzeň v závěru aktivnější, nedokázala se prosadit, a tak muselo rozhodnout prodloužení. Do toho lépe naskočili hráči Motoru a domácí útočník Miroslav Forman mohl slavit svůj druhý gól v zápase. Kdo se naopak neradoval vůbec jsou svěřenci Ladislava Čiháka, kteří tak odjíždějí alespoň s jedním bodem. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, FC Viktoria Plzeň, Zdeněk Doležal, Karel Plášil, Petr Kodýtek, Miroslav Forman, Luboš Rob, Ladislav Čihák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letošní rok zakončili indiáni dramatickou bitvou v Českých Budějovicích  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.