Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Indiáni si vezou další skalp, tentokrát udolali Hradec 1:5

Indiáni právě zažívají skvělé období, proto bylo otázkou, jak se jim bude dařit na ledu Hradce, se kterým se v extralize ještě nepotkali. Východočeši sázeli hlavně na zkušené hráče, naopak Škodovka se musela potýkat s tím, že jim ze sestavy vypadla pětice hráčů, která odjela na kemp před mistrovstvím světa do 20 let, mezi nimi i například Filip Přikryl, který si v pátek proti Zlínu připsal dokonce hattrick.

„Nejlepší co může být, je rozbít Gulaše. Protože je to stěžejní hráč, se kterým jejich tým stojí a padá,“ uvedl před zápasem obránce Bohumil Jank z týmu Hradce. To se však přepočítal a hned po 22 vteřinách od úvodního vhazování se právě Milan Gulaš sám dostal skrze obranu domácích a poslal indiány do vedení. V osmé minutě předvedl famózní kličku Peter Čerešňák a Plzeň soupeři odskočila už na rozdíl dvou branek. Na 0:3 pak zvýšil náskok hostí Vojtěch Budík, který se dokázal prosmýknout okolo dvou obránců Mountfieldu. O 19 vteřin později musel puk v bráně lovit plzeňský Dominik Frodl, kterého překonal domácí obránce Filip Hronek.

Do druhého dějství nastupovala Škodovka s dvoubrankovým náskokem. Toto skóre vydrželo pouhé tři minuty, kdy se z ostrého úhlu skvěle trefil Filip Suchý a zvýšil náskok Plzně na 1:4. Ve 34. minutě dokázal Petr Straka prokličkovat okolo soupeře, jeho přesnou nahrávku bez problémů zpracoval Vojtěch Budík a zaznamenal druhý gól v zápase. Indiáni zvýšili na 1:5 a tento náskok si udrželi až do konce zápasu. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto mountfieldhk.cz

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, Hradec Králové, Hradec, ŠKODA AUTO a.s., Mistrovství světa v ledním hokeji, PSG Zlín, Milan Gulaš, Vojtěch Budík, Bohumil Jank, Peter Čerešňák, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiáni si vezou další skalp, tentokrát udolali Hradec 1:5  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.