Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Slovácko zdoláme i potřetí, věří Pavel Horváth před začátkem finální části ligy

Viktorku čeká začátek finálové části FORTUNA:LIGY. Úvodní zápas nadstavby odehraje na domácím hřišti už dneska proti Slovácku. Asistent trenéra Pavel Horváth si uvědomuje kvality soupeře a věří, že je jeho tým připraven.

Od posledního zápasu v Mladé Boleslavi uplynulo teprve pár dní. „Hráči, kteří v utkání tolik, tak po zápase trénovali normálně. Ti, co hráli více, tak ho měli trochu volnější. Předzápasový trénink bývá stejný. Ačkoliv bylo méně času, tak věříme, že jsme na první zápas nadstavby připravení,“ říká klubová legenda k přípravě na zápas.

Také proti týmu z Uherského Hradiště nebudou trenérům k dispozici zranění Filip Kaša s Ondřejem Pachlopníkem. Radim Řezník se naopak vrací po jednozápasovém karetním trestu. „Všichni ostatní jsou fit a těší se na zápas,“ zhodnotil Horvi zdravotní stav týmu.

Hráči společně s realizačním týmem v závěru sezony drží společně slib a neholí se. „Je to zajímavé a spojuje nás to,“ prozradil majitel třech ligových titulů v červenomodrém dresu.

Kapitán týmu Lukáš Hejda se střelcem úvodní branky Milanem Havlem se po zápase v Boleslavi těšili na nadstavbu a nemohli se dočkat skvělé domácí atmosféry. „Jdeme do finále. Poslední kola jsme hráli o to, abychom si vytvořili dobrou pozici v nadstavbě, což se nám povedlo. Máme to dobře rozehráno. Program zápasů nám také vychází. Uvidíme, na co to bude stačit,“ prohlásil.

Dalším soupeřem je Slovácko, nad kterým dokázala Viktorka v letošní sezoně dvakrát poměrem 2:1 zvítězit. „Můžeme se zpětně podívat na průběh našich posledních zápasů a vyhodnotit v čem se nám dařilo méně či více. Slovácko hraje v této sezoně dobře, díky čemuž je také společně s námi ve skupině o poháry. Věříme, že jsme dobře připravení a povede se nám jej porazit i potřetí,“ uzavřel Horváth.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Slovácko, FORTUNA:LIGA, Pavel Horváth, 1. FC Slovácko, FK Viktoria Žižkov, 1. česká fotbalová liga, FK Mladá Boleslav, Filip Kaša, Radim Řezník, Lukáš Hejda, Milan Havel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovácko zdoláme i potřetí, věří Pavel Horváth před začátkem finální části ligy  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.