Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Viktoriáni po velké bitvě remizovali se Slavií 1:1 a zůstávají i nadále v čele tabulky

Ve šlágru kola hostila první Viktoria Plzeň o bod pozadu druhou Slavii. Hosty dostal do vedení Ondřej Lingr, ale čtvrt hodiny před koncem vyrovnal Tomáš Chorý. Západočeši tak po remíze 1:1 zůstali i nadále na čele tabulky.

V prvním poločase se dlouho hrál vyrovnaný fotbal bez vážnějšího zakončení, většinu času týmy strávily ve středu hřiště. Největší vzrušení tak přineslo nešťastné zranění Filipa Kaši, kterého musel už ve 26. minutě nuceně střídat Luděk Pernica. Do kabin se šlo za bezgólového stavu, protože ani ve zbytku času se nic nestalo.

Za to vstup do druhé půle byl rychlý, už po třech minutách se měnilo skóre, a to na hostující straně. Král asistentů za poslední období Alexander Bah našel přízemním centrem nabíhajícího Ondřeje Lingra a Pražané vedli. První plzeňské zakončení mezi tři tyče přišlo z kopačky Jeana-Davida Beauguela, jeho nůžky ze země hřiště pokryl Ondřej Kolář.

Necelou půl hodinu do konce zápasu přišel na hřiště Tomáš Chorý a vytáhlý útočník byl okamžitě vidět. Ve své první šanci se dobře nacpal do hlavičky, ta však skončila těsně mimo. Své druhé zakončení hlavou ale už proměnil v gól! Po povedeném centru Lukáše Kalvacha „Choras“ vyrovnáním rozradostnil vyprodanou Doosan Arenu.

Pět minut před koncem druhý žlutý zákrok předvedl Pavel Bucha a viktoriáni dohrávali v oslabení. V nastavení bod hned dvakrát zachránil Jindřich Staněk, svěřenci trenéra Michala Bílka tak po remíze 1:1 zůstali na čele FORTUNA:LIGY.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, utkání se Slavií, SK Slavia Praha, Tomáš Chorý, Ondřej Lingr, Filip Kaša, Luděk Pernica, Alexander Bah, Jean-David Beauguel, 1. česká fotbalová liga, Ondřej Kolář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni po velké bitvě remizovali se Slavií 1:1 a zůstávají i nadále v čele tabulky  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.