Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Viktoriáni na severu Čech uhráli s Jabloncem jen bezbrankovou remízu

Bez jediného gólu skončilo remízou v Jablonci utkání s Viktorií Plzeň. Jednalo se o poslední zápas před reprezentační přestávkou. Po velice vyrovnaném prvním poločase v tom druhém domácí několikrát zachránil gólman Hanuš, i proto se fanoušci na Střelnici gólu nedočkali a oba týmy si rozdělily po bodu.

Po deseti minutách hry se ukázali v dobrém světle Severočeši. Na rohový kop Tomáše Hübschmana si dobře naskočil Jaroslav Zelený, ale jeho hlavičku skvěle vyrazil Jindřich Staněk. Na druhé straně se hned dvakrát dostal do zakončení debutant Eduardo, ale gólového zápisu se ve své premiéře v červenomodrých barvách nedočkal.

Krátce před odchodem do kabin měl blízko ke gólu Pavel Bucha. Ve svém stém zápase v nejvyšší české soutěži se po narážečce Jeana-Davida Beauguela ocitl nikým nehlídaný ve vápně, jenže Jan Hanuš si na jeho tvrdý projektil levačkou počkal a míč vyrazil na roh. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhé části hry se jako první probojoval ke střele Jan Sýkora, jeho pokus z otočky pokryl domácí gólman. Hanuš se následně blýskl také proti dělovce Tomáše Chorého z úhlu, kterou vyrazil na tyč. Viktoriánský tlak pokračoval i nadále, z hranice vápna pak těsně nad břevno pálil JDB.

V jabloneckém dresu se poté osmělil Michal Černák, jenž se dobře uvolnil, ale také nemířil přesně. V 83. minutě se ani napotřetí z gólu nemohl radovat jinak výborně hrající Eduardo, když proti jeho pokusu z halfvoleje fantasticky zasáhl Hanuš. V závěru ještě Beauguel hlavičkou minul prostor tří tyčí, a tak se diváci na Střelnici žádné branky nedočkali.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, utkání s Jabloncem, FK Baumit Jablonec, Česko, Jan Hanuš, Jean-David Beauguel, Tomáš Hübschman, Jaroslav Zelený, Jindřich Staněk, Pavel Bucha, Jan Sýkora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni na severu Čech uhráli s Jabloncem jen bezbrankovou remízu  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.