Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Viktoriáni porazili v posledním domácím zápase roku 2021 soupeře z Liberce 2:0

V posledním domácím zápase roku 2021 vybojovali viktoriáni všechny body. Do utkání s rozjetým Libercem vstoupili dobře, když do půl hodiny vedli už o dvě branky. Skóre 2:0 nakonec vydrželo až do konečného hvizdu. Gólově se proti Severočechům prosadil Radim Řezník s Janem Sýkorou.

Nejprve neuspěl Slovan. Filip Havelka vysunul Abdalláha Júsufa, ten však z pravé strany zakončil vedle. Naopak na druhé polovině hřiště se Západočeši ze své první akce radovali. Lukáš Kalvach vykouzlil fantastickou přihrávku lobem na Radima Řezníka a obránce Viktorky se trefil i v druhém duelu sezony proti Liberci.

Následně mohl sám Kalvach zvýšit skóre, dalekonosnou ranou ale těsně minul prostor tří tyčí. I přesto za deset minut od první trefy červenomodří zdvojnásobili své vedení. Aleš Čermák vybojoval balon z kopaček Ľubomíra Tupty, okamžitě přihrál Jeanu-Davidu Beauguelovi, ten ještě posunul na Jana Sýkoru a rodák z Plzně krásně dloubnul Milana Knoblocha. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí s výsledkem 2:0.

Hned v úvodu druhého poločasu střihl krásné nůžky Júsuf, naneštěstí jeho i celého Liberce ale toto pohledné zakončení těsně minulo Staňkovu pravou tyč. Stejně tak se do brány nevešel ani slibný pokus Havelky zpoza vápna.

Na šance v úsporné druhé části hry viktoriáni kontrolovali vývoj zápasu. Výsledek už se nezměnil, a tak svěřenci trenéra Michala Bílka dotáhli vedení 2:0 až do závěrečného hvizdu a v posledním domácím utkání v roce 2021 vybojovali všechny tři body do ligové tabulky.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto Jan Kubíček

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, utkání s LIbercem, FC Slovan Liberec, Jan Sýkora, Radim Řezník, Lukáš Kalvach, FK Viktoria Žižkov, Filip Havelka, Aleš Čermák, Jean-David Beauguel, Milan Knobloch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Viktoriáni porazili v posledním domácím zápase roku 2021 soupeře z Liberce 2:0  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.