Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Bouřlivou oslavou gólu Krmenčík vytočil fanoušky Plzně i bývalé spoluhráče, Limberský hodil jeho dres do krbu

Označení největšího nepřítele fanoušků FC Viktoria Plzeň po nedělním prohraném utkání s pražskou Slavií už nikdo neodpáře plzeňskému odchovanci Michaelu Krmenčíkovi. Minulý týden vytočil nejen fanoušky Viktorie, ale i své bývalé spoluhráče, když po utkání Slavie s Olomoucí skandoval heslo „Zku*vená Plzeň“. Včera svoji neoblíbenost prohloubil poněkud „netaktní“ oslavou svého gólu do plzeňské branky. Třemi červenými kartami zdecimovaná Plzeň tak prohrála 2:0.

Po průšvihu v Olomouci, který spustil vlnu hejtů na hlavu Krmenčíka, se bývalý hráč Plzně omluvil za to, že se nechal strhnout v bojové atmosféře k pokřiku, který znevažoval plzeňský klub, s nímž slavil ligové tituly. Všichni proto s napětím čekali, co se stane během vyhecovaného utkání se Slávií. A dočkali se. Když Krmenčík v páté minutě prodloužení poslal míč do branky Plzně a dal tak první gól v dresu sešívaných, skočil mezi slávistické fanoušky, se kterými pak trefu bouřlivě oslavoval.  

Většina fotbalistů se ovšem podobných divokých oslav gólu vstřeleného do branky bývalého mateřského klubu vyvaruje. Mnozí se za to gestem nebo slovy ještě na hřišti bývalým spoluhráčům a fanouškům omluví. Krmenčík ale udělal pravý opak a pořádně to schytal.

Jako první reagoval na Instagramu jeho bývalý plzeňský spoluhráč David Limberský. „Krmenčík je největší ostuda, co kdy v Plzni byla.“ Později na stejnou sociální síť u místil Limberský fotografii Krmenčíhova plzeňského dresu vhozeného do krbu a fotografii vyšperkoval plápolajícím plamenem. Limberský odsoudil před týdnem i Krmenčíkovo první extempore po utkán í v Olomouci. „Co všechno jsi schopnej udělat, aby ses zavděčil fanouškům SKS, kteří tě stejně nikdy nepřijmou? Naopak jsi teď ztratil spousty těch, kteří tě měli upřímně rádi,“ vzkázal svému bývalému kamarádovi naštvaný Limba.

A Krmenčíka za oslavu gólu nešetřil ani další plzeňský spoluhráč Jean-David Beauguel, který na sociální síť připojil karikaturu symbolizující hodně malý mozek. Plzeňský trenér Michal Bílek pouze lakonicky poznamenal na adresu Krmenčíka: „Jeho svědomí".

Bývalého hráče Plzně samozřejmě nešetří na sociálních sítích ani fanoušci. Tentokrát se k nim připojili i mnozí ti, kteří ho ještě před týdnem za jeho chování obhajovali. „Krmenčík je reklama na žoldáka kterej nemá páteř, no je to jen krysa co hraje h…. karma ho dostane. Jeho gesta na konci utkání mluví za vše, bezmozek kterého stejně Slávka kopne do p…..“ Kremenčík je největší ostuda a to se snažím být vážně slušný. Doufám, že se mu dveře v Plzni zavřely a jakmile překročí ceduli Plzeň, tak dostane hned lopatou,“ rozčiloval se jiný fanoušek. „Hrozně mě s*re kolik času a úsilí jsem strávil obhajováním krysy Krmenčíka, když ho fanoušci Slavie na stránkách o fotbalu uráželi, že je kopyto a cur*k primitivní,“ doplnil další fanoušek Plzně.  

A zatímco bývalí spoluhráči a fanoušci teď nemohou Krmenčíkovi za bouřlivé oslavy jeho gólu přijít na jméno, úspěšný střelec je spokojený a netají radostí za to, že se mu poprvé podařilo ve Slavii skórovat. „Potřeboval jsem se nastartovat gólově. Že to bylo zrovna proti Plzni, za to nemůžu. Ale jsem rád, že jsem skóroval,“ řekl Michael Krmenčík v rozhovoru pro klubovou televizi. Lze předpokládat, že až přijede se Slavií na příští utkání do Plzně, fanoušci si ho na tribunách náležitě vychutnají.

  

Pořádný rozruch vzbudil bezprostředně po zápase Slavie s Olomoucí útočník a odchovanec Plzně Michael Krmenčík. Po závěrečném hvizdu se přidal k chorálu z tribuny, kde spolu s fanoušky skandoval heslo „Zku*vená Plzeň“. Namíchl tím řadu plzeňských...

Ohodnoť článek

Foto SK Slavia Praha

Štítky fotbal, Michael Krmenčík, Slavia, Plzeň, Vitkroria, David Limberský, FC Viktoria Plzeň, slavnost, SK Slavia Praha, SK Sigma Olomouc, sociální síť, krb, Michal Bílek, Jean-David Beauguel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bouřlivou oslavou gólu Krmenčík vytočil fanoušky Plzně i bývalé spoluhráče, Limberský hodil jeho dres do krbu  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.