Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Viktoriáni jsou i nadále stoprocentně úspěšní, doma porazili Karvinou 2:0

Zcela po zásluze porazili dnes na domácím stadionu hráči FC Viktoria Plzeň hosty z Karviné 2:0. Viktoriáni mají i nadále stoprocentní úspěšnost a na své konto si v nové sezóně připsali už páté vítězství z pěti zápasů. Dnes se trefili Tomáš Chorý a Filip Kaša. A hlavně se Plzeň vrátila do čela tabulky nejvyšší fotbalové soutěže. Ovšem Slavia bude mít po dnešním večerním utkání s Ostravou ještě jeden zápas k dobru.

Hned po devadesáti vteřinách mohlo být v Doosan Areně veselo. Dominik Janošek parádním dloubáčkem našel Tomáše Chorého, ten ale ve slušné pozici vypálil na břevno. V desáté minutě to z dálky zkusil Eduardo Santos, Aleš Hruška byl však pozorný. Vytáhlý útočník Plzně měl i další nadějnou šanci po průnikové přihrávce Pavla Buchy, balon mu ale v rozhodující chvíli utekl.

Po půl hodině hry přízemní centr Joela Kayamby propadl až před Matěje Hybše, kterého před prázdnou bránou fauloval Antonín Křapka a viktoriáni dostali příležitost kopat pokutový kop! K penaltovému puntíku se postavil Tomáš Chorý a ten už třetí šancí na gól v zápase nepohrdl – 1:0. Tímto výsledkem také první poločas skončil.

V 57. minutě po rohovém kopu z dobré pozice hlavičkoval Santos, Hruška byl ale na místě. Čtvrt hodiny před koncem přišel uklidňující druhý gól, Dominik Janošek odcentroval ze standardní situace přesně na hlavu Filipa Kaši a ten neomylně zavěsil. Výsledkem 2:0 také utkání 5. kola FORTUNA:LIGY skončilo, FCVP je tak nadále stoprocentní!

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, utkání, zápas s Karvinou, MFK Karviná, Tomáš Chorý, HC Škoda Plzeň, Filip Kaša, SK Slavia Praha, HC Vítkovice Ridera, Dominik Janošek, Eduardo Santos, Aleš Hruška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni jsou i nadále stoprocentně úspěšní, doma porazili Karvinou 2:0  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.