Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Limberský: Podzim jsme zpackali a musíme to odčinit

Druhá polovina sezony FORTUNA:LIGY je tady. Viktoriáni v ní budou chtít napravit nepovedený podzim. První krok mohou učinit už zítra v Příbrami, kterou trénuje Pavel Horváth. Na setkání s bývalými viktoriány se těší i David Limberský.

Zkušený bek si pochvaloval krátkost přípravy. „Já bych nejradši hrál celý rok, čím kratší pauza, tím lepší,“ má jasno. „Doufám, že jsme nevypadli z tempa. Na nás hráčích teď hlavně bude, abychom odčinili zpackaný podzim. Musíme na hřišti odevzdat 100 procent,“ dodává.

David Limberský se velmi těší na setkání s bývalými viktoriány Janem Rezkem a Pavlem Horváthem. „Proti Horvimu jako trenérovi Příbrami jsem ještě nehrál. Těším se na to a uvidíme, co na nás ten kulišák vymyslí,“ smál se Limberský. „Bude to zajímavá konfrontace, ale důležité bude, abychom přivezli do Plzně tři body,“ podotýká.

Na pokračování sezony 2020/2021 se těší i trenér Adrian Guľa. „Je před námi 20 ligových zápasů a důležitý bude samozřejmě už ten první. Věřím, že jsme dobře připraveni a zvládneme ho,“ říká slovenský trenér, který počítá s možností zhoršených podmínek k zápasu, jako například se sněžením. „Jsou to věci, které nemáme pod kontrolou, ale i tak se na to musíme v hlavě připravit. Mužstvo ví, co může očekávat. Tak jako tak, cíl se nemění,“ dodává jasně.

K zápasu už bude připravena i nejčerstvější posila Viktorky Šimon Falta. „Od prvního tréninku ukazuje, že má obrovskou chuť nám pomoci. Na druhou stranu je po nějaké nemoci, tak uvidíme, jak na tom bude, ještě si to vše vyhodnotíme,“ vysvětluje  Guľa.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, FORTUNA:LIGA, příprava, Příbram, Limberský, Horváth, David Limberský, Pavel Horváth, 1. česká fotbalová liga, trenér, Adrián Guľa, Jan Rezek, Šimon Falta, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Limberský: Podzim jsme zpackali a musíme to odčinit  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.