Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Změny v kádru FC Viktoria Plzeň, trojice hráčů odchází na hostování do jiných klubů

Hned tři změny ve svém kádru oznámila Viktoria Plzeň týden před zahájením jarní části sezóny. Na půlroční hostování do Mladé Boleslavi odchází obránce Radim Řezník, v Českých Budějovicích bude na jaře hrát Marko Alvir, v Brně pak Luděk Pernica.

„Před startem jarní částí sezony jsme se rozhodli pro zúžení velmi širokého kádru, který máme aktuálně k dispozici. Se všemi třemi hráči jsme se domluvili, že stráví zbytek sezony v jiných klubech, aby měli dostatečné zápasové vytížení,“ vysvětluje generální manažer klubu Adolf Šádek.

Brzy dvaatřicetiletý Radim Řezník se již dnes zapojí do přípravy s klubem FK Mladá Boleslav. Šestadvacetiletý ofenzivní univerzál Marko Alvir míří na jih Čech, kde se bude hlásit v českobudějovickém Dynamu. Stoper Luděk Pernica se na jaře objeví v dresu brněnské Zbrojovky, kde působil již na počátku své kariéry.

Všechna hostování jsou do konce aktuální sezony 2020/2021 a bez následné opce. „Radimovi, Markovi i Luďkovi přeji, aby se jim jaro vydařilo, a aby se stali oporami svých týmů,“ uzavřel Adolf Šádek.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, změny v kádru, hostování, Radim Řezník, Luděk Pernica, FK Mladá Boleslav, FC Zbrojovka Brno, SK Dynamo České Budějovice, Marko Alvir, jaro, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Změny v kádru FC Viktoria Plzeň, trojice hráčů odchází na hostování do jiných klubů  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.