Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Viktorka si z Moravy odváží drtivou porážku 0:4

Viktoriáni nastoupili do zápasu ve stejné sestavě jako proti Teplicím, které doma v úterním zápase rozdrtili vysoko 7:0. Po několika nezdarech to už vypadalo, že v týmu panuje lepší nálada. Na hřišti Slovácka však přišla studená sprcha.

Jako první se v zápase připomněl Milan Petržela. Bývalý dlouholetý hráč Viktorky vypálil sice z ostrého úhlu, ale rána mu parádně sedla na pravačku a Aleš Hruška, který naskočil do 300. ligového utkání a stal se tak členem Klubu legend, musel halfvolej vyrazit na roh. Z další domácí akce už Hruška inkasoval. Petrželu sice znovu vychytal, dorážku Kalabišky už však ne.

Moravané byli i nadále aktivní a Hruška tak musel být neustále ve střehu – jako při pokusu Michala Kohúta, se kterým si nadvakrát poradil. Plzeňský gólman si v následné šanci smlsl i na třetím pokusu Petržely, tentokráte vychytal jeho střelu zpoza vápna. Trenér Guľa nebyl s průběhem hry vůbec spokojen, proto i brzy střídal a změnil formaci. Po první půli Viktoria ztrácela na Slovácko gól.

Jenže fotbalisté z Uherského Hradiště pokračovali v pohledné hře i nadále a na začátku druhého poločasu odskočili již na dvougólový rozdíl, Sadílek předložil na zadní tyč Hofmannovi a ten uklidil do odkryté brány. K asistenci pak 24letý záložník přidal i gól, to když se z voleje trefil po centru Šimka. Hráči v bílých dresech měli svůj den, v závěru se ještě do listiny střelců zapsal Kubala. Západočeši tak prohráli na půdě Slovácka 0:4.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň | Zdroj FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Slovácko, FORTUNA:LIGA, Morava, 1. FC Slovácko, FK Teplice, Milan Petržela, Aleš Hruška, Michal Kohút

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktorka si z Moravy odváží drtivou porážku 0:4  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.