Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Lukáš Kalvach prodloužil s Viktorií smlouvu do roku 2025. Je to pro mě odměna, pochvaluje si záložník

Klíčový záložník plzeňských viktoriánů prodloužil s klubem smlouvu do roku 2025. Kalvach to považuje za odměnu za své výkony. Pro vedení klubu byl podpis této smlouvy jednou z priorit. Český reprezentant přišel do Plzně v roce 2019 ze Sigmy Olomouc a rychle stal v plzeňském klubu jednou z hlavních opor. V minulé sezoně slavil svůj první ligový titul.

„Byl to jeden z cílů, s nimž jsem do Viktorky přicházel. Snil jsem o titulu a o evropských pohárech, obojí se nám podařilo a jsem šťastný, že jsem k tomu mohl přispět,“ pochvaluje si Lukáš Kalvach. V lize má na kontě 161 startů a připsal si už 10 branek. V národním dresu nastoupil ve čtyřech utkání. S Viktorií nyní podepsal smlouvu až do roku 2025.

„V Plzni jsme si s rodinou zvykli, narodil se nám tady syn, jsme zde maximálně spokojeni. To samé musím říct i o Viktorce, kde se cítím výborně a prodloužení smlouvy je pro mě vlastně odměnou za mé výkony a cením si této důvěry. Věřím, že i v budoucnu budeme společně úspěšní,“ doufá Kalvach.

Vedení klubu považuje Kalvacha za klíčového hráče, který dobře zapadl do kabiny a je všestranný profesionál. „Svými výkony si pravidelně říká i o pozvánky do národního týmu a my jsme moc rádi, že i jeho budoucnost je spojena s naším dresem. Prodloužení smlouvy pro nás byla jedna z priorit a jsme rádi, že jsme se velmi rychle domluvili,“ dodal sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FC Victoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Lukáš Kalvach, prodloužení smlouvy, FK Viktoria Žižkov, SK Sigma Olomouc, Daniel Kolář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lukáš Kalvach prodloužil s Viktorií smlouvu do roku 2025. Je to pro mě odměna, pochvaluje si záložník  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.