Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

O umístění stolů na stolní tenis si rozhodnou občané centrálního plzeňského obvodu

Prvních pět venkovních betonových stolů na stolní tenis pořídil centrální plzeňský městský obvod a má v plánu je umístit k dětským hřištím. Vždy dva stoly by měly stát na Borech a Skvrňanech, jeden by pak sportovcům měl sloužit v centru, pracovně zatím zřejmě ve Štruncových sadech. O přesném umístění stolů mohou v anketě rozhodnout občané městské části.

„Ping pong je jedním ze sportů, který je oblíbený, ale i trochu prostorově náročný, přeci jen doma si stůl do obýváku nedáte a před panelákem se vlivem počasí může poškodit. Proto nyní umístíme prvních pět betonových stolů, které by měly všechny vlivy vydržet a kdykoliv být připraveny ke hře,“ informuje David Procházka (ANO), starosta plzeňského centrálního obvodu.

V první fázi obvod pořídil pouze pět stolů, spravuje ovšem přes 90 dětských hřišť. Ne všechna jsou k umístění stolů na stolní tenis vhodná. Vytipovala se proto nejlepší možná místa, kde by nový inventář mohl stát. V anketě teď mohou Plzeňané svým hlasem rozhodnout, zda si zrovna právě ve svém sousedství zahraní stolní stolní tenis na novém stole.

Anketní otázka je jednoduchá: Vytipovali jsme pro vás pět míst na Borech a Skvrňanech a je na vás, která si vyberete. Pokud by vás napadlo vhodnější místo k umístění stolu, neváhejte nám to napsat, mohlo nám některé místo uniknout. Jde o tato místa:

Bory:

Heyrovského ul. – místo u workoutové sestavy a víceúčelového hřiště

Čermákova ul. – místo mezi dětským hřištěm a workoutovou sestavou

Skupova ul. – mezi OC Luna a ZŠ „Růžovka“

Adélova ul. – za Transfuzní stanicí FN Plzeň

Skvrňany:

ul. Na Okraji – víceúčelové hřiště poblíž domu č. 39

Vejprnická ul. – u dětského hřiště Rákosníček

ul. K. Steinera – bývalá MŠ, nyní služebna MP Plzeň

ul. T. Brzkové – konečná stanice tramvaje č. 2 u workoutové sestavy

Vojanova 27 – plocha u víceúčelového hřiště

Návrhy mohou lidé posílat nejpozději do 15. srpna na adresu Úřadu městského obvodu Plzeň 3, Odbor dopravy a životního prostředí, sady Pětatřicátníků 7, 9, 305 83 Plzeň nebo na emailovou adresu Korecka@plzen.eu.

„Nechceme stoly umístit tam, kde o ně nebude zájem. Proto se ptáme občanů, kde by pro ně bylo nejvhodnější stoly postavit. Pěvně věřím, že nám naši sportující spoluobčané pomohou vybrat ta nejlepší místa, za což jim předem moc děkuji a v případě, že si stoly získají oblibu, ještě nějaké přikoupíme,“ dodává David Procházka.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky stolní tenis, stoly, centrální plzeňský obvod, hřiště, anketa, David Procházka, stůl, městská část, Skvrňany, Plzeň, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O umístění stolů na stolní tenis si rozhodnou občané centrálního plzeňského obvodu  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.