Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při nárazu motorky do svodidel na místě zahynula spolujezdkyně, řidič utrpěl těžké zranění

Průjezd pravotočivou zatáčkou nezvládl v pátek večer motorkář, který následně se svým strojem narazil do svodidel. Při nehodě bohužel na místě zahynula jeho spolujezdkyně. Sám řidič utrpěl těžké zranění.

Nehoda se stala krátce po 20. hodině na komunikaci I/20 před Plzní. Jedná se o sjezd k OC Olympia. Na místo nehody vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. „Dvaačtyřicetiletý řidič motocyklu Kawasaki jel od obce Losiná, zřejmě v pravotočivé zatáčce nezvládl řízení a s motocyklem havaroval do svodidel. Společně s řidičem jela na motocyklu i dvaatřicetiletá spolujezdkyně, která bohužel na místě svým zraněním podlehla,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

„Záchranáři zraněného muže na místě ošetřili a následně transportovali s těžkými zraněními na emergency do fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. „Vzhledem k jeho zranění nebylo možné na místě provést dechovou zkoušku, a proto byl u něj nařízen odběr krve. Na místo dopravní nehody byl přivolán soudní znalec z oboru dopravy a také koroner. U zemřelé bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň,“ dodala policejní mluvčí.

O čtyři hodiny dříve jen nedaleko od místa této tragédie zasahovali záchranáři u jiné tragické nehody. Poblíž železničního nádraží ve Starém Plzenci totiž osobní vlak odpoledne srazil a usmrtil zatím neznámou osobu. Ta měla vstoupit do kolejiště přímo před jedoucí vlak a na místě zemřela. Cestujícím z vlaku se nic nestalo.

Ohodnoť článek

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky nehoda motocyklu, tragická nehoda motorkáře, spolujezdkyně zahynula, úraz, motocykl, Plzeň, Kawasaki, Losiná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nárazu motorky do svodidel na místě zahynula spolujezdkyně, řidič utrpěl těžké zranění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.