Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šestnáctiletá dívka zmizela už před 20 dny, od té doby o sobě Věra nepodala žádnou zprávu

Přesně před 20 dny zmizela šestnáctiletá dívka z Rokycanska a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Policisté pátrají po pohřešované Věře, která je na první pohled nápadná svým piercingem pod rtem na pravé straně a žádají veřejnost o spolupráci.

„Dívka je svěřenkyní Dětského domova v Měcholupech na Klatovsku. V době od 1. srpna do 22. srpna byla svěřena do péče matky a po tuto dobu se zdržovala u babičky, bytem v Rokycanech. Dívka odešla 12. srpna ven z bytu od babičky s tím, že jde za kamarádem a zpět se již nevrátila. Též se nevrátila ani do DDŠ Měcholupy, kde měla být od 23. srpna. Její pobyt není do této chvíle znám, v místě svého bydliště se nenachází a ani o sobě do současné doby nepodala žádnou zprávu,“ uvedl mluvčí policie Ondřej Hodan.

Policie po dívce vyhlásila pátrání už 13. srpna. Zatím však nemá žádné poznatky o tom, kde by se Věra Mária mohla pohybovat. Když byla dívka naposledy viděna, měla na sobě džínové kalhoty šedé barvy, černobílé triko s květinovým vzorem, béžovou kabelku přes rameno. Je vysoká 160 – 165 cm, má hubenou postavu a hnědočerné rovné vlasy a hnědé oči. „Jakékoliv informace o pobytu či výskytu pohřešované sdělte na kterémkoliv obvodním oddělení nebo na lince 158,“ dodal policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pohřešovaná dívka, odešla z domova, pátrání, dětský domov, okres Rokycany, okres Klatovy, Rokycany, Měcholupy, Měcholupy (Praha)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestnáctiletá dívka zmizela už před 20 dny, od té doby o sobě Věra nepodala žádnou zprávu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.