Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Velká kondomová loupež, zlodějka ukradla prezervativy za více než 20 tisíc korun

Více než stovku krabiček s prezervativy schovala zlodějka do kabelky a bez zaplacení prošla kolem pokladen. Doprovod ji do drogerie v Plzni na Slovanech dělal i dosud neznámý muž. Policisté mají jejich fotografie z bezpečnostních kamer a doufají, že je někdo ze čtenářů dokáže identifikovat.

Pro pořádnou zásobu prezervativů si došla zlodějka do prodejny na Slovanech. Žena se zprvu tvářila jako běžná zákaznice. Jakmile zmizela z dohledu prodavaček, začala krást. „Tohoto jednání se měla dopustit neznámá pachatelka v sobotu 20. srpna 2022 v době od 15:36 do 15:42 hodin. Z prodejního regálu měla postupně odebrat vystavených 102 kusů krabiček prezervativů různých modelů a velikosti balení za přibližně 20 300 korun, dále jeden kus tužky na obočí a umělé řasy, které měla uschovat do své kabelky,“ vyjmenovává policejní mluvčí Veronika Hokrová.

S takto ukrytým lupem následně prošla kolem pokladen. Celkovou škodu prodejce vyčíslil na přibližně 20 500 korun. Policisté se případem nadále zabývají a získali i fotografie z kamerového záznamu, kde je zachycena podezřelá žena. Její identitu už policisté znají, stále ale pátrají po muži, který jí měl doprovázet.

„Dále je na kamerovém záznamu zachycen muž - svědek, jehož totožnost policisté neznají, a který by mohl být důležitý pro řádné objasnění případu,“ upřesňuje mluvčí. Pokud osoby na fotografiích poznáváte, obraťte se na nejbližší oddělení Policie ČR nebo na linku 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež kondomů, krádež prezervativů, pátrání, zloději, krádež v drogerii, Plzeň 2-Slovany, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velká kondomová loupež, zlodějka ukradla prezervativy za více než 20 tisíc korun  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.