Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vyhladovělý, zraněný a nepohyblivý cizinec živořil sám 15 dní v lese. Našli ho na pokraji smrti

Patnáct dní se zraněnou nohou a bez možnosti pohybu živořil v lese na Domažlicku třiašedesátiletý cizinec. Několik posledních dní už neměl jídlo ani pití a hrozila mu trýznivá smrt. Na přítomnost neznámého muže na opuštěném místě upozornil policii někdo z místních občanů.

„Policejní hlídka z obvodního oddělení ve Kdyni přijala oznámení, že v lesním prostoru pod obcí Starý Dvůr u obce Kdyně leží neznámý muž. Když se policisté dostavili na místo, nalezli tam zraněného cizince. Ležel na mokré dece a molitanu, byl přikrytý další mokrou dekou a nacházel se ve špatném zdravotním stavu. Vedle sebe měl stan a batoh s věcmi,“ uvedla k neobvyklému případu policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Muž policistům řekl, že je na místě asi patnáct dní, že je zraněný na noze a nemůže chodit. Jeho zranění mu vůbec nedovolilo postavit se na nohy, a tak byl i několik posledních dní bez jídla. „Prý cestoval po Slovensku, chtěl procestovat i Českou republiku. Přespával pod stanem, ale jak se dostal na místo, kde byl nalezen, nedokázal přesně vysvětlit. Policejní hlídka na místo přivolala zdravotnickou záchrannou službu a ta muže převezla do nemocnice k dalšímu ošetření. Díky včasné reakci a pomoci se podařilo muže zachránit,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zraněný cizinec, muž v lese, zraněná noha, živořil v lese, okres Domažlice, Kdyně, Rychvald, Slovensko, Česko, smrt, les

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhladovělý, zraněný a nepohyblivý cizinec živořil sám 15 dní v lese. Našli ho na pokraji smrti  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.