Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Žena se postavila do kolejiště před rozjetý vlak, drtivý střet s kolosem nepřežila

Tragédie se stala na železničním přejezdu v Chodové Plané na Tachovsku. Do kolejiště se tam postavila sedmapadesátiletá žena před přijíždějící vlak. Střet s železným kolesem nepřežila.

„Nehoda se stala v pátek před 23. hodinou. Dle prvotních informací měla žena vstoupit do jízdní dráhy projíždějícího nákladního vlaku s 22 vagony jedoucího ve směru od Plzně na Cheb. Ženu vlak srazil a při střetu utrpěla vážná zranění, kterým na místě podlehla,“ informovala mluvčí policie Veronika Hokrová. Na místě nehody zasahovali záchranáři, ale přítomný lékař mohl už jen konstatovat smrt v důsledku zranění neslučitelných se životem. A nezbývalo než přivolat koronera.

Provoz na železniční trati mezi Plzní a Chebem byl v noci po dobu vyšetřování tragédie tři hodiny uzavřen. V současné době tachovští kriminalisté s pracovníky drážní inspekce prověřují všechny okolnosti události.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky nehoda na železnici, žena sražená vlakem, vlak srazil ženu, tragédie na železnici, sebevražda na kolejích, okres Tachov, Plzeň, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se postavila do kolejiště před rozjetý vlak, drtivý střet s kolosem nepřežila  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.