Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý a celostátně hledaný muž se dobýval do kasina s obuškem v ruce, agresivní byl i vůči strážníkům

V nočních hodinách bývá na Americké třídě v Plzni poněkud rušno. Tentokrát se o pořádný rozruch postaral opilý a agresivní muž, který nadával policistům a zároveň chtěl rázně vyřešit své spory v kasinu. V ruce svíral teleskopický obušek, a tak museli strážníci rychle zasáhnout.

Celý incident začal poměrně neškodně. Plzeňští strážníci si na Americké třídě všimli muže, který se z ničeho nic skácel k zemi. Rozhodli se proto zjistit, zda nepotřebuje pomoct. „Hned jak se muž zvedl ze země, začal svým chováním narušovat veřejný pořádek. Hlasitě vykřikovat a z poblíž stojícího odpadkového koše vyhazovat nepořádek. Strážníci muže vyzvali, aby zanechal protiprávního jednání, ten tak ale neučinil,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Ani přítomnost další hlídky muže neusměrnila. Naopak byl ještě agresivnější. Podle slov policistů vytáhl muž teleskopický obušek a se slovy: „Já si to v kasinu vyřídím,“ se snažil dostat do nedaleké provozovny.

„Strážník muži zastoupil cestu a užitím donucovacích prostředků muži zabránil v dalším jednání. Na místo byli přivoláni policisté ČR, aby ověřili totožnost podezřelého. Ještě před jejich příjezdem se muž podrobil dechové zkoušce, při které mu byla naměřena hladina alkoholu v dechu 1,7 promile,“ pokračuje mluvčí.

Policisté následně zjistili že osmadvacetiletý muž patří k hledaným osobám a převzali si jej k dalším úkonům. „Přestupky proti veřejnému pořádku, kterých se muž dopustil, budou postoupeny k dořešení správnímu orgánu,“ dodala Pužmanová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky městská policie, hledaný muž, agresivní muž, napadení, Americká třída, kasino, Plzeň, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý a celostátně hledaný muž se dobýval do kasina s obuškem v ruce, agresivní byl i vůči strážníkům  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.