Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policie ukončila pátrání po diabetikovi, který odešel z domova bez svých léků

, aktualizováno 22. července 2022, 21:17

Šťastný konec má celostátní pátrání po čtyřiasedmdesátiletém muži z Plzně, který se ve čtvrtek nevrátil do místa svého bydliště. Muž trpí diabetem 2. stupně, neměl s sebou své léky a existovaly vážné obavy o jeho zdraví a život. Policie po něm v pátek vyhlásila celostátní pátrání. Ještě téhož dnes se ho podařilo vypátrat díky spolupráci s médii a s veřejností.

„Děkujeme médiím i veřejnosti, za spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. Díky vaší všímavosti byl muž nalezen v jedné obci na severním Plzeňsku. Pátrání, které má šťastný konec, tedy odvoláváme," uvedla v pátek večer bez dalších podrobností mluvčí policie Pavla Burešová.  

Původní zpráva: „S pohřešovaným mužem naposledy mluvila jeho manželka ve čtvrtek 21. července kolem páté hodiny odpoledne v blízkosti jejich bydliště v Tachovské ulici v Plzni. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Hledaný muž je vysoký 174 cm, má zelené oči a krátké vlasy šedé barvy. Je zdánlivého stáří 70 - 75 let. Nosí bradku a takzvané strniště. V době svého odchodu z domova měla na sobě kraťasy tmavé khaki barvy, košili s krátkým rukávem s černobílým nepravidelným vzorem, perforované boty šedočerné barvy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný muž, hledaný muž, diabetes, policie, Plzeň, domov, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie ukončila pátrání po diabetikovi, který odešel z domova bez svých léků  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.