Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Agresivní i opilý cizinec vnikl do obchodu čerpací stanice, napadal tam zaměstnance a rozhazoval zboží

Hodně nebezpečnou a agresivní návštěvu měla ve své provozovně obsluha plzeňské čerpací stanice v Přemyslově ulici hned vedle autobusového nádraží. Do objektu vnikl viditelně opilý cizinec, který začal napadat zaměstnance a rozhazovat věci.

„Na linku 156 volala obsluha benziny kvůli problému s mužem, který v opilosti nezvládá své chování a narušuje veřejný pořádek, a to tím, že ji slovně napadá a pohazuje po ní věci,“ informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Na čerpací stanici okamžitě po nahlášení agresivního zákazníka přijela hlídka. „Problémový muž si v přítomnosti strážníků lehal na zem, agresivně gestikuloval a rozhazoval věci po provozovně. Strážníci jej zklidnili a vyzvali muže k vykonání dechové zkoušky na přítomnost alkoholu. čtyřiačtyřicetiletý cizinec při ní nadýchal 1,61 promile. Noc muž strávil v protialkoholní záchytné stanici. Po vystřízlivění s ním strážníci dořešili přestupkové jednání udělením pokuty,“ uvedla mluvčí Pužmanová.

Policie nezveřejňuje státní příslušnost osob, kterými se zabývá. Podle informací serveru krimi-plzen.cz se v tomto případě jednalo o Ukrajince.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky agresivní cizinec, napadal personál, napadal zaměstnance čerpací stanice, čerpací stanice, opilý Ukrajinec, Benzina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní i opilý cizinec vnikl do obchodu čerpací stanice, napadal tam zaměstnance a rozhazoval zboží  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.