Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nemocnou Ukrajinku ztracenou v hlubokém lese se konečně podařilo vypátrat, už je v péči lékařů

Šťastný konec má pátrání po pohřešované jedenašedesátileté ukrajinské ženě, která odešla v pondělí kolem poledne na procházku z místa svého bydliště ve Strašicích na Rokycansku, kde byla také naposledy spatřena. Ztracenou Světlanu oblečenou v dlouhých černých šatech se podařilo ve středu najít v obtížně přístupném terénu a nyní už je v péči lékařů.

„Dnes se po několika hodinách intenzivního pátrání podařilo pohřešovanou ženu z Rokycanska nalézt, a to ve špatně přístupném terénu. Nyní je předána do péče zdravotníků. Děkujeme všem za pomoc a sdílení pátrací relace,“ uvedla mluvčí policie Pavla Burešová.

Z lesů v okolí Strašic nalezenou ženu transportovali záchranáři k sanitce na nosítkách. Od začátku pátrání se vědělo, že cizinka trpí zdravotními problémy. Konkrétně se jedná o Parkinsonovu chorobu, která byla zřejmě příčinou toho, že se na procházce žena dezorientovala a následně ztratila. V lese musela přečkat dvě poměrně chladné noci, než se ji podařilo vypátrat.

Z ubytovny ve Strašicích, kde v současné době žena žije, odešla v pondělí kolem poledne dlouhých černých šatech s velkým výstřihem, měla také modrý svetr, černé lodičky takzvané baleríny. V ruce nesla igelitovou tašku. Při odchodu z ubytovny ženu zachytila bezpečnostní kamera.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná Ukrajinka, Parkinsonova choroba, úspěšné pátrání, nalezená žena, les, Strašice, okres Rokycany, lékař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocnou Ukrajinku ztracenou v hlubokém lese se konečně podařilo vypátrat, už je v péči lékařů  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.