Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ukrajinská žena odešla z domova na vycházku v šatech a v balerínách, od té doby ji nikdo neviděl

Z procházky se nevrátila domů jedenašedesátiletá Ukrajinka Svetlana F. Naposledy byla spatřena v pondělí kolem poledne, když odcházela ze svého bytu ve Strašicích na Rokycansku. Žena trpí zdravotními problémy. Policie po ní vyhlásila celostátní pátrání.

„Pohřešovaná ukrajinská žena je střední postavy vysoké 170 cm, má rovné vlasy hnědé barvy. Trpí Parkinsonovou chorobou a může být dezorientovaná. Na sobě měla mít černé dlouhé šaty s velkým výstřihem, modrý svetr, černé lodičky takzvané baleríny. V ruce nesla igelitovou tašku,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová. Je velmi pravděpodobné, že cizinka zabloudila a nedokáže se sama vrátit domů. 

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. pomoci s pátráním by mohli také houbaři, kteří teď vyrážejí do lesa. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná Ukrajinka, Parkinsonova choroba, oblečení, okres Rokycany, Strašice, Policie České republiky, domov, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ukrajinská žena odešla z domova na vycházku v šatech a v balerínách, od té doby ji nikdo neviděl  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.