Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sedmnáctiletá dívka v růžových kroksech byla naposledy viděna na nádraží, teď po ní pátrá policie

Policisté pátrají po sedmnáctileté Alexandře z jižního Plzeňska. Dívka odjela z plzeňského hlavního vlakového nádraží do výchovného ústavu v okrese Pelhřimov, kde má soudem nařízenou ústavní výchovu. Do výchovného ústavu již nedorazila a od této doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

„Dívka byla naposledy spatřena 5. července po 14. hodině na plzeňském nádraží. V minulosti již pohřešována. Existuje předpoklad, že by se mohla pohybovat v Plzni v městské části Slovany. Hledaná by měla být ve společnosti svého stejně starého přítele, který je hubené postavy, vysoký 170 cm. Mladík má černé vlasy vystříhané do tzv. ostrůvku. Přítel by měl být oblečen do světlé modrých džínů, strakaté košile a na nohou by měl mít černé botasky s bílým pruhem,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

Hledaná Alexandra je vysoká 163 cm, hubené postavy, má obdélníkový obličej, hnědé oči a dlouhé rovné tmavé vlasy. Na sobě by měla mít bílé šaty s černými vodorovnými pruhy, na nohou růžové kroksy, na levé noze má mít stříbrný řetízek a na krku tři stříbrné řetízky. S sebou má mít červenou cestovní tašku. Dívka má na levé tváři vedle úst mateřské znaménko, na levé ruce nad loktem žiletkou vyryt v kůži nápis DAVID, pod loktem má vytetovanou ležatou osmičku a na zápěstí vedle palce má vytetovaná nezjištěná dvě písmena.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná dívka, Alexandra, hledaná dívka, výchovný ústav, Plzeňský kraj, Pelhřimov, policie, Plzeň, Plzeň 2-Slovany, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletá dívka v růžových kroksech byla naposledy viděna na nádraží, teď po ní pátrá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.