Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Silně opilá žena se válela v obchodním centru v kaluži moči. Tvrdila, že usnula cestou z nákupu

Více než tři promile nadýchala žena, kterou našli strážníci v obchodním centru v Sukově ulici v Plzni. Alkoholem znavená cizinka, jejíž národnost policie neuvedla, připustila, že popíjela červené víno a zkrátka jí zmohla únava. Strážníci se zabývali také prapodivným chování Plzeňana, který se před nimi snažil schovat za zaparkovanými vozy. V ruce přitom svíral železnou tyč.

Bylo krátce po 19. hodině, když se na linku 156 obrátil volající s tím, že se v obchodním domě v Plzni na Borech povaluje silně opilá žena. Nacházet se měla ve výtahu. „Oznámení se zakládalo na pravdě a na místě strážníci nalezli devětatřicetiletou cizinku spící v kaluži moči. Po probuzení žena uvedla, že pila červené víno a usnula ve výtahu cestou z nákupu. Dechová zkouška se zastavila na hodnotě 3,31 promile alkoholu v dechu,“ popsala Veronika Kuchynková z Městské policie Plzeň.

Záležitostí se bude dále zabývat komise pro projednávaní přestupků. Plzeňští strážníci museli řešit také podezřelé chování čtyřicetiletého Plzeňana, který se schovával mezi zaparkovanými vozidly a u sebe měl železnou tyč.

Muž měl u sebe železnou tyč a tvrdil, že ji má pro svou obranu, foto: MP Plzeň

„Hlídka ovšem věděla, že dotyčný odpovídá popisu muže, který byl před malou chvílí viděn oznamovatelem, jak rozbil okénko u automobilu, vlezl do něj a po chvíli začal z místa utíkat. Navíc měl u sebe i navigaci o níž se strážníci domnívali, že je odcizená z vozidla. Policisté si na místě muže převzali k dalšímu šetření,“ dodala Kuchynková.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto archiv MP Plzeň

Štítky opilá žena, městská policie Plzeň, opilá žena usnula v obchodním centru, vandal, zloděj, Plzeň, obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilá žena se válela v obchodním centru v kaluži moči. Tvrdila, že usnula cestou z nákupu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.