Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Zloděj nebyl vybíravý, ze stavby ukradl 55 kilo kabelů, podomácku vyrobenou kuši i povlečení

Dosud neznámý muž řádil v obci Vysočany na severním Plzeňsku, kde se přes okénko dostal do sklepa nezkolaudovaného objektu. Následně pronikl i do sousední budovy. Při své výpravě nejspíš nešel za konkrétním cílem, jelikož bral naprosto vše. Do stavebního kolečka, které taktéž odcizil, naložil například měděné trubky, kabely, mikrovlnku a mnohé další věci za desítky tisíc korun. Policisté mají záznamy z kamer a po pobertovi usilovně pátrají.

Ani mříž v okně nezastavila drzého zloděje od jeho počínání. Na místo vloupačky vyrazil s taškou, nakonec odjížděl s kolečkem plného kradených věcí. K události mělo podle policie dojít 30. března a 3. dubna letošního roku.

„Pachatel odcizil například měděné trubky určené k rozvodům s příslušenstvím, mikrovlnou troubu, stavební kolečko, kuši domácí výroby, elektrický gril, různou elektroniku, povlečení, prostěradla, směs různých měděných kabelů o hmotnosti 55 kilogramů a další věci,“ sdělila dnes policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Celkem si zloděj nakradl věci v hodnotě bezmála 65 tisíc korun. Další škody za 3 000 korun vznikly na poškozených věcech. Vyšetřovatelé získali záznamy z kamer a doufají, že jim veřejnost pomůže s odhalením totožnosti neznámého muže. „Markantním znakem na jeho bundě či mikině s kapucí je nápis streetFAMOUS na zádech. Veřejnost může své poznatky sdělit přímo borským policistům na tel: 974 337 721, zavolat může také na tísňovou linku 158,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, zloděj, vloupání do sklepa, kamerové záznamy, Plzeňský kraj, Vysočany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj nebyl vybíravý, ze stavby ukradl 55 kilo kabelů, podomácku vyrobenou kuši i povlečení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.