Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Namol opilá žena ječela a močila na dětském hřišti, kde se usadila krátce po odchodu ze záchytky

Z dětského hřiště na záchytku a zase zpátky. Tak lze ve zkratce popsat 24 hodin v životě ženy, která velmi holduje alkoholu. Poprvé na její jednání upozornili obyvatelé Dobříva na Rokycansku, kteří kvůli křiku a halekání opilé ženy nemohli usnout. Policisté dotyčnou odvezli na záchytku odkud se po propuštění opět vrátila na dětské hřiště a počínala si ještě hůř.

Křik namol opilé ženy se rozléhal kolem půl jedenácté večer na dětském hřišti v Dobřívě. Na místě našli policisté jednačtyřicetiletou ženu. „Odborné měření elektronickým přístrojem ukázalo výsledek 3,02 promile alkoholu v krvi. Policisté ženu zajistili a převezli do protialkoholní záchytné stanice v Plzni k vystřízlivění,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Neuplynulo ani 24 hodin a policisté opět vyjížděli na tu samou adresu. Kromě stejného místa se na hřišti nacházela i jim známá osoba. „Tentokráte na dětském hřišti močila, kouřila, popíjela alkoholické nápoje a nesrozumitelně křičela,“ pokračuje mluvčí s tím, že dechová zkouška odhalila u ženy 2,9 promile alkoholu. Opilkyně tentokrát neputovala na záchytku, ale vyzvedl si ji její přítel a odvedl domů. Oba případy policisté evidují jako přestupek proti veřejnému pořádku.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, opilá žena, veřejné pohoršení, Dobřív, Rokycansko, dětské hřiště, záchytka, alkohol, okres Rokycany, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilá žena ječela a močila na dětském hřišti, kde se usadila krátce po odchodu ze záchytky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.