Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Svědky vyděsila žena na okraji mostu, nechtěla se zabít, jen se v opilosti netrefila na chodník

Vypjaté okamžiky zažili Plzeňané, kteří ve večerních hodinách spatřili siluetu ženy, jež stála za zábradlím na samém okraji mostu a zdálo se, že chce skočit. Do Těšínské ulice, kde se celá událost odehrávala, okamžitě vyrazila hlídka městské policie. Strážníci na místě rychle zjistili, že se má celá situace jinak a nejde o pokus o sebevraždu, nýbrž o dezorientaci způsobenou alkoholem.

Hlídka městské policie dorazila během chvíle na most v Těšínské ulici. Po příjezdu se jim naskytl pohled na ženu, která stála čelem do vozovky a křečovitě se držela zábradlí. „Jak se vzápětí ukázalo, nejednalo se o ženu se sebevražednými úmysly, nýbrž o podnapilou sedmapadesátiletou ženu, která si spletla u mostu vstup na chodník a ocitla se nečekaně na opačné straně zábradlí,“ vysvětluje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Hlídka ženu odvedla do bezpečí a doprovodila ji až do domů, kde se o ni postaral její spolubydlící. O poznání hůř dopadl jiný osmatřicetiletý muž, které taktéž holdoval alkoholu. „Když jej strážníci nalezli, byl celý zablácený a stěžoval si na značnou bolest ruky po pádu do odpadového svodu u silnice. Při dechové zkoušce nadýchal 3,16 promile,“ uvedla mluvčí. Strážníci se  o muže postarali a následně ho předali přivolaným zdravotníkům.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky krimi, opilá žena, alkohol, Plzeň, skok z mostu, zábradlí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svědky vyděsila žena na okraji mostu, nechtěla se zabít, jen se v opilosti netrefila na chodník  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.