Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Řidič nebezpečným manévrem ohrozil cestující v autobusu, jedna žena skončila v péči lékařů

Zatím neznámý řidič při přejíždění z pruhu do pruhu na mostě Generála Pattona v Plzni vjel přímo do cesty projíždějícímu autobusu, který tak musel prudce zabrzdit. Kvůli tomuto manévru upadla ve voze jedna cestující a zranila se. Řidič osobního vozu z místa odjel. Jeho počínání zachytila palubní kamera, poznávací značku bohužel nelze kvůli zašpinění přečíst. Proto se policisté obrací na veřejnost a hledají svědky události.

Plzeňští dopravní policisté se zabývají událostí, ke které došlo 1. března před půl devátou hodinou ráno na mostě Generála Pattona ve směru do centra města. Dosud neznámý řidič  vozu značky Volkswagen Passat tam svým neopatrným manévrem ohrozil cestující v autobusu hromadné dopravy. „V době události měl řidič na zadní části vozidla silně znečištěnou a nečitelnou registrační značku. V reakci na vozidlo musel řidič autobusu brzdit, přičemž došlo k pádu a zranění jedné z cestujících osob v autobusu, které si vyžádalo lékařskou péči. Ke střetu autobusu a vozidla nedošlo,“ popisuje policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Teď policisté zveřejnili záznam z palubní kamery zachycující celou událost i to, že řidič auta z místa odjel. „Dopravní policisté se touto událostí zabývají a žádají případné svědky, zejména řidiče VW Passat, aby se přihlásili osobně na Policii ČR, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20 nebo na tísňovou linku 158,“ dodává mluvčí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, nebezpečný manévr, záznam z palubní kamery, dopravní policisté, George S. Patton, Plzeň, Volkswagen Passat, Policie České republiky, Borský park a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič nebezpečným manévrem ohrozil cestující v autobusu, jedna žena skončila v péči lékařů  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.