Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Neznámý muž se marně dobýval na čerpací stanici, pistolí bušil do zavřených dveří

Kriminalisté pátrají po muži, který se kolem půl třetí ráno pokusil přepadnout pumpu na Slovanech. V ruce přitom svíral krátkou střelnou zbraň a mlátil s ní do zavřených skleněných dveří. Z místa odešel až poté, když ho vyrušil jiný zákazník. Policisté nyní zveřejnili záznam z kamer a žádají veřejnost o pomoc s identifikací pachatele.

K celé události došlo 20. ledna letošního roku kolem půl třetí ráno. Zatím neznámý muž se domáhal vstupu na čerpací stanici na Koterovské třídě v Plzni. „Pachatel přitom držel v ruce dosud blíže nezjištěnou krátkou střelnou zbraň, se kterou mířil přes zavřené skleněné dveře směrem k obsluze čerpací stanice. Do dveří dokonce několikrát udeřil hlavní zbraně. Pachatele vyrušil zákazník, který si přijel natankovat. Agresor následně z místa odešel neznámo kam,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté v rámci vyšetřování získali kamerový záznam, na kterém je pachatel zachycen. Bohužel se ho zatím nepodařilo identifikovat. „Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiloženém záznamu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky přepadení čerpací stanice, přepadení, pumpa, Slovany, policie, krimi, pátrání, čerpací stanice, Plzeň 2-Slovany, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž se marně dobýval na čerpací stanici, pistolí bušil do zavřených dveří  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.