Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá svědky incidentu na plzeňské poště prostřednictvím fotografií z kamerového systému

Kriminalisté pátrají po svědcích incidentu, který se stal poslední lednový den na Poště 12 v Plzni Doubravce. Výtržníka se už podařilo identifikovat. Teď se policisté snaží prostřednictvím fotografií z kamerového systému ztotožnit osoby, které v té době byly na poště.

„Na poštu přišel 31. ledna 2022 ve 13.16 hodin čtyřiačtyřicetiletý muž. Měl přistoupit k volné přepážce, aniž by respektoval pořadí čekajících osob. U přepážky si měl vyzvednout svou zásilku a následně se v prostoru u přepážek měla odehrát situace, která se týká několika dalších návštěvníků pošty,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová. Výtržník se měl dostat do konfliktu s některými lidmi.

„Aby policisté tuto situaci mohli důkladněji prověřit, potřebují hovořit s přítomnými svědky, kteří se tou dobou na předmětném místě nacházeli a byli takového jednání muže přítomni,“ konstatovala mluvčí policie. V prověřovaném případu policisté mimo jiné získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou mimo jiné zachyceni svědci, kteří by mohli pomoci policistům objasnit veškeré okolnosti případu.

„Žádáme veřejnost o spolupráci a zejména dotyčné svědky z přiložených fotografií, aby se přihlásili na obvodním oddělení Plzeň 4 nebo zavolali na tísňovou linku 158 a pomohli s řádným objasněním případu. Za případné poznatky předem děkujeme,“ dodala Veronika Hokrová.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky incident na poště, výtržnost, svědci události, policejní pátrání, kamerový systém, policie, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky incidentu na plzeňské poště prostřednictvím fotografií z kamerového systému  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.