Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilec v restauraci vyhrožoval ženě s dítětem zabitím, poté napadl strážníky

S velmi problémovým hostem se museli potýkat návštěvníci plzeňské restaurace v Gerské ulici. Notně opilý muž se choval velmi agresivně a neváhal vyhrožovat ženě s malým dítětem. Smrští výhružek zasypal i přivanou hlídku městské policie.

Na linku 156 se obrátila v podvečerních hodinách třiapadesátiletá žena. Policistům sdělila, že má strach z chování opilého muže, který jí a ženě s malým dítětem vyhrožoval zabitím. „Brzy po příjezdu strážníci agresora našli. Když problémového hosta z místa vyprovázeli, snažil se také jednoho z nich zastrašit. Vyhrožoval, že si najde jeho rodinu a nechá ji zabít. Mužova verbální agrese rychle přerostla v násilné chování, které strážníci museli řešit použitím donucovacích prostředků,“ popsala mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

U třiačtyřicetiletého vyšla dechová zkouška s výsledkem 2,72 promile. Případem se už zabývá Policie ČR. Městskou policii zaměstnala i další osoba s pozitivním vztahem k alkoholu. Tentokrát se jednalo o zraněnou čtyřiačtyřicetiletou ženu, kterou nalezla hlídka na Americké třídě.  

„Ženě strážníci prvotně ošetřili krvácející ránu ve tváři, a protože si stěžovala na bolest hlavy, přivolali zdravotníky. Ti si ženu, která byla pod vlivem alkoholu a ke svému zranění odmítala cokoliv sdělit, převzali do své péče,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky krimi, Plzeň, policie, alkohol, vyhrožování, napadení, Policie České republiky, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec v restauraci vyhrožoval ženě s dítětem zabitím, poté napadl strážníky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.