Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po totožnosti ženy na snímku z bezpečnostní kamery v souvislosti s vyšetřováním případu

V souvislosti s krádeží peněženky pátrají policisté z Rokycan po totožnosti zatím neznámé ženy, kterou zachytila bezpečnostní kamera. O peněženky s doklady, penězi a platební kartou přišel její majitel v rokycanském Kauflandu.

„Policisté obvodního oddělení pracují na objasnění případu, který kvalifikovali jako podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Dosud neznámý pachatel využil příležitosti a v obchodu u pokladny č. 2 si přisvojil peněženku, kterou zde zapomněl poškozený. V peněžence byly osobní doklady, několika tisícová hotovost a platební karta. Majiteli peněženky tak pachatel způsobil škodu přesahující čtyři tisíce korun,“ popsala případ mluvčí policie Hana Kroftová.

Dosud veškeré provedené úkony nevedly k vypátrání pachatele protiprávního jednání. Po získání záznamů z bezpečnostních kamer se teď ale policisté obracejí na širokou veřejnost a žádají o jejich pomoc. „Pokud poznáváte ženu, která je zachycena na fotografiích, prosím, kontaktujte policisty obvodního oddělení v Rokycanech na tel. č. 974 335 655 nebo můžete volat přímo linku bezplatného tísňového volání 158. Případným svědkům za jejich pomoc předem děkujeme,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, peněženka, bezpečnostní kamera, pátrání, hledaná žena, policie, Rokycany, Kaufland

Policie pátrá po totožnosti ženy na snímku z bezpečnostní kamery v souvislosti s vyšetřováním případu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.