Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž zemřel při vážné dopravní nehodě osobního vozu se sypačem

, aktualizováno 28. prosince 2021, 15:10

K vážné dopravní nehodě vyjížděly dnes odpoledne všechny záchranné složky. Osobní auto se střetlo za obcí Broumov se sypačem. Sedmapadesátiletý Němec na místě zraněním podlehl.

K tragické nehodě došlo na silnici II. třídy za obcí Broumov směrem na Německo. „Na místo nehody vyjely posádky ze základy Tachov a Letecká záchranná služba, která se kvůli špatným letovým podmínkám musela vrátit na základnu. Lékařka hned po příjezdu na místo u muže konstatovala zranění neslučitelná se životem,“ uvedla Mária Svoboda z krajské záchranky.

Podle prvotních informací dostal sedmapadesátiletý cizinec v Audi na namrzlé vozovce smyk a přejel do protisměru, kde se čelně srazil se sypačem. „Tachovští kriminalisté si případ převzali a nařídí soudní pitvu k objasnění přesné příčiny úmrtí. Jednašedesátiletý řidič sypače značky Volvo je bez zranění, podrobil se dechové zkoušce s negativním výsledkem," řekla k nehodě policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Silnice druhé třídy u Broumova poblíž česko-německé hranice byla podle Brožové uzavřená téměř tři hodiny. Čeští policisté požádali o pomoc německé kolegy, aby nepouštěli auta přes hraniční přechod do ČR. Dopravu odkláněli v Broumově na Tachovskou Huť.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR + HZS KVK

Štítky nehoda, Tachovsko, smrt, exitus, koroner, sypač, policie, Broumov, úraz, Audi, Německo, Volvo Cars, Tachov, Česko

Muž zemřel při vážné dopravní nehodě osobního vozu se sypačem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.