Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj utrácí z kradené platební karty, policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání

Neznámý muž je podezřelý z toho, že si opatřil cizí platební katu. V rámci prověřování případu získali policisté kamerové záznamy z prostor zkušebních kabinek obchodního domu v Plzni na Borských polích. Vyšetřovatelé se nyní obrací s prosbou na čtenáře, kteří by mohli muže poznat.

„Policisté z obvodního oddělení Plzeň Bory prověřují případ neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a v této souvislosti pátrají po totožnosti zatím neznámého muže, který by mohl být osobou důležitou pro objasnění případu. Neznámý muž se dne 26. 10. 2021 po 19. hodině pohyboval v prostoru zkušebních kabinek v prodejně Tesco na adrese U Letiště 2 v Plzni,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

Pokud osobu na fotografiích poznáváte, obraťte se na linku 158. Krádeže platebních karet nejsou ničím neobvyklým. Zloději rádi využívají nepozornosti svých obětí, které neváhají prošacovat. Své o tom ví muž, jenž jel začátkem října noční tramvají a až posléze zjistil, že mu chybí elektronická cigareta, mobil a peněženka se všemi doklady. O případu jsme psali ZDE.

Fígle kapsářů se mění, varuje policejní mluvčí a radí, jak se nenechat okrást

Vánoce jsou tady, a tak policisté a jejich kapsa tým varují před kapsáři, kteří stále vylepšují své techniky, aby byli co nejméně nápadní a mohli nerušeně okrádat lidi a kazit jim období vánoční pohody. Peněženka, mobil nebo svazek bankovek do...

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, Plzeň, krádež, platební karta, kamerové záznamy, Tesco

Zloděj utrácí z kradené platební karty, policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.