Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dva měsíce od nehody zemřel chodec brutálně sražený couvajícím autem, otřesnou událost zachytila kamera

Smutná zpráva přišla z nemocnice v Plzni, kde po dvou měsících zemřel na následky těžkých zranění osmapadesátiletý muž. Začátkem října ho na Doubravce naprosto brutálně srazil při velmi rychlém couvání mladý řidič Škody Octavie. Po likvidačním zákroku s těžce zraněným chodcem řidič na chodníku ještě nepochopitelně a neurvale manipuloval. Pak nasedl do auta a ujel, aniž by přivolal pomoc. V otřesném případu, který vyvolal obrovskou odezvu u veřejnosti zatím nepadlo žádné obvinění. Drastickou nehodu zachytila bezpečnostní kamera.

O úmrtí těžce zraněného chodce informoval web krimi-plzeň. Muž měl prohrát svůj boj o život už v neděli. Nehoda se stala za obchodním domem Centrum v prostoru křižovatky ulice Smrková. Couvající řidič Škody Octavie combi ve vysoké rychlosti nabral téměř šedesátiletého muže, který přecházel přes ulici s taškami v rukou. Jeho tělo po nárazu odletělo doslova jako hadrový panák a zůstalo ležet na chodníku.

Na záběrech bezpečnost ní kamery je vidět, jak z vozidla vyběhne řidič, který ovšem začne se sraženým chodcem zběsile manipulovat. Snaží se ho různě zvednout a postavit na nohy, čímž jeho stav ještě zhoršil! Nakonec muže odtáhne kousek stranou od automobilu. Když se na místo začali sbíhat další svědci, řidič nasedl do vozidla a ujel pryč. Před svým zbabělým odjezdem prý prohlásil, že jede pro záchranáře. Podle šíleného jednání řidiče nelze vyloučit, že byl pod vlivem omamných látek. Záchranáře na místo přivolali až přítomní svědci, kteří o zraněného pečovali do jejich příjezdu. Nešťastník utrpěl těžké poranění hlavy.

„K případu se zatím policie nemůže blíže vyjádřit, máme jednu prověřovanou osobu. Bližší informace nelze v tuto chvíli podat, abychom nenarušili průběh vyšetřování. Víme samozřejmě, že se i kvůli zveřejněnému videu jedná o velmi sledovaný případ. Až budu mít k dispozici informace, které by nějakým způsobem osvětlily prověřování případu, poskytneme je veřejnosti, zatím je třeba ještě počkat,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.   

Jen necelý týden po nehodě policie kriminalisté ohlásili posun ve vyšetřování. Podařilo se jim vypátrat a zajistit předmětné vozidlo značky Škoda Octavia černé barvy, které srazilo chodce. Tehdy policisté uvedli, že po řidiči, jenž měl mít nehodu na svědomí, dále pátrají.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky nehoda, sražený chodec, těžké zranění, záběry kamery, smrt, chodec zemřel, policejní vyšetřování, havárie, Škoda Octavia, Plzeň, Doubravka, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Dva měsíce od nehody zemřel chodec brutálně sražený couvajícím autem, otřesnou událost zachytila kamera  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.