Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Cyklista narazil do dopravní značky tak nešťastně, že pro něj musel letět vrtulník

Vážným zraněním skončila večerní projížďka na kole pro jednapadesátiletého cyklistu, který ve Stříbře předním kolem zavadil o kus dopravní značky. Jelikož neměl muž na hlavě přilbu, odnesl si z karambolu mnohem více, než jen pár modřin. Kvůli rozsahu zranění u něj navíc policisté nemohli provést dechovou zkoušku.

Kolem půl deváté večer vyjížděli tachovští dopravní policisté k nehodě ve Stříbře, konkrétně do Plzeňské ulice ve směru od náměstí k benzinové čerpací stanici. „Z dosavadního šetření vyplývá, že v místě dočasného zúžení komunikace cyklista z dosud nezjištěných příčin narazil přední částí kola do přenosného dopravního značení, které se nachází na pravém okraji komunikace ve směru jízdy cyklisty,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Jednapadesátiletý cyklista, který neměl nasazenou přilbu, dopadl po nárazu na tvrdou zem a způsobil si vážné zranění. Do nemocnice ho musel přepravit vrtulník. „Provedení dechové zkoušky nebylo možné s ohledem na cyklistovo zranění, a tak byl proveden odběr krve. Vzniklou škodu policisté odhadli na pět tisíc korun, nehodou se i nadále zabývají,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, doprava, cyklista, nemocnice, vrtulník, policie, Stříbro, dopravní značka, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista narazil do dopravní značky tak nešťastně, že pro něj musel letět vrtulník  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.