Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tragédie na severním Plzeňsku, útočník zastřelil svého příbuzného, pak si sám vzal život

, aktualizováno 6. prosince 2021, 12:41

Policisté v neprůstřelných vestách a se samopaly zasahovali v neděli večer v obci Radějovice na severním Plzeňku. Střelec tam zaútočil na svého bratra, který na následky zranění zemřel. Útočníka posléze nalezli policisté oběšeného.

„Dle prvotních informací došlo v jednom z objektů k rozepři mezi rodinnými příslušníky, kdy šestašedesátiletý muž měl způsobit příbuznému střelné poranění,“ potvrdila policejní mluvčí Eva Červenková. Kromě zásahové jednotky zamířil na místo také vrtulník s termovizí, který prohledával okolí.  Obec byla po dobu zásahu zcela uzavřená. Těžce zraněnému pětašedesátiletému muži už bohužel nebylo pomoci.  „Záchranáři u vážně zraněného muže zahájili resuscitaci, přes veškerou jejich snahu lékař konstatoval úmrtí," doplnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Útočníka policisté našli krátce po činu oběšeného. Oba muži byli bratři, kvůli čemu se dostali do sporu není zřejmé. „U zemřelých bude nařízena soudní pitva. Krajští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy a okolnostmi úmrtí druhého muže se zabývají kriminalisté,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, střelba, vražda, sebevražda, policie, zásahová jednotka. severní Plzeňsko, Radějovice, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie na severním Plzeňsku, útočník zastřelil svého příbuzného, pak si sám vzal život  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.