Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Agresor s nožem způsobil své oběti tepenné krvácení, napadený odrazil útok baseballovou pálkou

Boj o holý život podstoupil padesátiletý muž z Domažlic, kterého v místě jeho bydliště zběsile napadl s nožem v ruce dvaadvacetiletý agresor. Starší muž útok odrazil baseballovou pálkou, kterou pohotově vytáhl. Utrpěl ale při krvavé potyčce tepenné krvácení na ruce. Zachránil ho okamžitý převoz do nemocnice a operace.  

Incident se stal ve Spálené ulici, kde mladý muž začal v návalu zuřivosti kopat a mlátit do dveří bytu poškozeného. „Když starší muž otevřel dveře, útočník držel v pravé ruce nůž, kterým šermoval před sebou a řízl napadeného do předloktí pravé ruky. Poškozený zranění nevnímal a ve snaze nevpustit útočníka do bytu, vzal baseballovou pálku a několikrát jí mladého muže udeřil,“ popsala brutální potyčku mluvčí policie Dagmar Brožová.

Když agresor viděl, že narazil na tuhý odpor, raději začal z domu ustupovat. „Až poté poškozený zjistil, že krvácí z pravé paže. Rána na pravém předloktí byla o délce 14 centimetrů a došlo k přetnutí mediálního nervu a loketní tepny. Zranění ohrožovalo život poškozeného, byl hospitalizován a podstoupil operaci,“ uvedla policejní mluvčí.

Domažličtí kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaadvacetiletého muže, kterého obvinili ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví. Obviněnému hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody na tři roky až deset let.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky útok nožem, ublížení na zdraví, tepenné krvácení, Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor s nožem způsobil své oběti tepenné krvácení, napadený odrazil útok baseballovou pálkou  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.