Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hádka a pak krvavá řež, muž na svého soka vytáhl nůž a vážně ho pobodal

Bodným zraněním v oblastí hrudníku a paže skončila hádka mezi dvěma muži v Domažlicích. Útočník z místa následně utekl. Před policií se ale dlouho neskrýval a nyní už je v policejní cele. Není to přitom ani týden, co vyjížděla na Domažlicko rovnou zásahová jednotka. Na soukromé oslavě tam opilý Němec vytáhl brokovnici, z níž několikrát vystřelil a zranil dvě osoby. Stíhán je na svobodě.

K incidentu došlo v pátek krátce před půlnocí v Havlíčkově ulici v Domažlicích. Podle informací od police se měli dva muži pohádat, poté jeden z nich vytáhl nůž. „Na místě byla zjištěna zranění bodného charakteru v oblasti hrudníku a horní končetiny. Muž byl neprodleně transportován pozemní cestou a při vědomí na Emergency FN Lochotín,“ uvedla mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Útočník po svém řádění z místa utekl, policisté jej posléze dopadli v jednom z domažlických bytů a převezli ho do cely. Provedená dechová zkouška u něj byla pozitivní. Muž nadýchal přes 1,5 promile alkoholu. Ve věci jsou zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví. Případem se zabývají domažličtí kriminalisté,“ doplnila policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Na Domažlicku se pohybovali kriminalisté i minulý víkend, kdy v noci ze soboty na neděli ukončil jednu soukromou oslavu třiapadesátiletý cizinec se zbraní v ruce. Toho účastníci akce s jeho kamarádem nechtěli vpustit do objektu kulturního domu. Notně opilá dvojice se ale posléze vrátila ozbrojená basebalovou pálkou a brokovnicí. Po předchozí slovní potyčce se strhla rvačka. Jeden z Němců pak opakovaně začal střílet z brokovnice nejen do vzduchu, ale i směrem k účastníkům oslavy. Zbraň opakovaně nabíjel.  

Divokou střelbou a krvavým zraněním vyvrcholila v noci na neděli oslava skupiny osob na Domažlicku. Na místě zasahovala přivolaná zásahová jednotka i záchranáři. Incident se stal v okamžiku, kdy se dva cizinci snažili dostat na soukromou oslavu....

Policie propustila na svobodu Němce, který v opilosti střílel z brokovnice na účastníky soukromé oslavy

Na svobodu byl propuštěn hlavní aktér nedělní střelby a incidentu, který se stal v Bukové na Domažlicku. Třiapadesátiletý opilý Němec žijící v Česku se tam dožadoval vstupu na soukromou oslavu. Když mu to její účastníci znemožnili, napadl je...

V péči lékařů skončil padesátiletý muž, který dostal zásah z brokovnice do oblasti kotníku. Záchranáři ho odvezli do Stodské nemocnice. Další muž utrpěl drobnější šrám na hlavě způsobený zřejmě odraženým brokem. Řádění opilého střelce ukončila až přivolaná policejní zásahová jednotka. Muž je momentálně stíhán na svobodě. Hrozí mu trest odnětí svobody na tři roky až deset let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, napadení, nůž, útok, policie, Domažlice, ublížení na zdraví, slavnost, okres Domažlice, Stodská nemocnice, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádka a pak krvavá řež, muž na svého soka vytáhl nůž a vážně ho pobodal  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.