Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují záhadnou smrt cyklisty, před svým domem ho našla ležet jedna žena

Tajemství stále obestírá tragickou smrt šedesátiletého cyklisty, kterou už týden vyšetřují kriminalisté z Plzeňského kraje. Těžce zraněného muže našla náhodná svědkyně ležet na zemi před svým domem v obci Ohnišťovice poblíž Poběžovic na Domažlicku. I přes poskytnutou pomoc cyklista zemřel.

„Událost se stala 20. října v nezjištěné době od 17:00 hodin do 17:14 hodin, kdy jel cyklista na jízdním kole po silnici III/19522 ve směru od obce Vlkanov na obec Ohnišťovice. V prostoru před domem č. p. 37 došlo k pádu cyklisty na zem. V bezvědomí ho tam našla oznamovatelkou události, která přivolala pomoc. Muže transportovala letecká záchranná služba do nemocnice v Plzni. Na následky zranění v nemocnici bohužel cyklista zemřel,“ popsala tragickou nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Kriminalisté případ vyšetřují pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti případně jiného trestného činu proti životu a zdraví. „Jednou z verzí je, že cyklistu mohl za jízdy ohrozit neznámý řidič s nezjištěným vozidlem. V souvislosti s vyšetřováním tohoto trestného činu se obracíme na případné svědky pádu cyklisty či událostem, které pádu předcházely, aby kontaktovali tísňovou linku policie 158,“ uvedla policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto hzsjc.cz

Štítky smrt, cyklista, smrt cyklisty, sražený cyklista, nehoda, smrtelná nehoda, letecká záchranná služba, dům, Ohnišťovice, Plzeňský kraj, okres Domažlice, Poběžovice, trestný čin, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují záhadnou smrt cyklisty, před svým domem ho našla ležet jedna žena  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.