Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Namol opilý muž padal do silnice, nadýchal přes pět promile

Pořádně opilý muž vystrašil obyvatele Tachova, kteří ho spatřili, jak se motá na chodníku a padá do vozovky. Na místo proto zavolali městskou policii, která opilce nalezla v ulici Stadtrodská nedaleko základní školy. Strážníky potrápila v týdnu i žena v Plzni, která v opilosti útočila na stánkaře.

Na městskou policii se obrátili svědci, kterým se zdálo, že by si mohl značně opilý muž ublížit. Po příjezdu hlídka strážníku provedla u dotyčného orientační dechovou zkoušku. Přístroj naměřil závratných 5,25 promile alkoholu. „Vzhledem k tomu, že u muže nešlo zajistit nepřetržitý monitoring ani rodinnými příslušníky, bez cestou záchranné služby převezen do zdravotnického zařízení,“ informovali policisté.

S opilými lidmi se čas od času musí zabývat také plzeňští strážníci. Na hlídku se v ulici Bedřicha Smetany obrátil muž ze stánku s občerstvením, kterého obtěžovala opilá žena. Slovně ho napadala a odrazovala svým chováním ostatní nakupující.

„Žena na místě odmítala se strážníky spolupracovat a zahrnovala je vlnou velmi sprostých nadávek. Po jejím ztotožnění najednou dvaatřicetiletá Plzeňačka vzala do ruky kámen, který hodila po oznamovateli a snažila se mu způsobit škodu v jeho stánku. Tomu se strážníkům podařilo zabránit, následně byly proti ženě použity donucovací prostředky a kvůli její agresivitě ji byla přiložena pouta,“ popsala případ mluvčí strážníků Veronika Kuchynková.

Hlídka nakonec rozhodla, že ženu převeze na záchytnou stanici. „Jejím jednáním se bude nadále zabývat ÚMO Plzeň 3, Komise pro projednávání přestupků,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky alkohol, krimi, policie, Plzeň, Městská policie, Tachov, Bedřich Smetana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý muž padal do silnice, nadýchal přes pět promile  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.