Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Silně opilý cizinec prorazil betonovou zábranu, smetl značky a zaparkoval na chodníku

Alkoholem posilněný cizinec nezvládl řízení a ve vysoké rychlosti havaroval. Muž svým Volkswagenem zničil nejen betonovou zábranu, ale také dopravní značení. Jeho vůz nakonec zastavil na chodníku těsně u hotelové zdi. Chebská ulice v Křimicích byla kvůli nehodě více než hodinu neprůjezdná.

Čtyřiačtyřicetiletý muž nedokázal ovládnout svůj vůz a narazil do silničních betonových zábran. Tím jeho jízda ovšem neskončila. „Automobil pokračoval v jízdě a porazil dopravní značení. Zastavil se až o betonovou zeď. Vůz poté začal hořet. Na místo ihned vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Podle serveru Krimi Plzeň pomohli s uhašením požáru v motorové části místní obyvatelé. Když dorazili na místo hasiči, bylo už po ohni. „Hasiči ze stanice Střed a dobrovolní hasiči z Křimic vyjeli k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla v Chebské ulici v Křimicích. Vozidlo zničilo betonovou zábranu, poškodilo dopravní značení a skončilo na chodníku. Zajistili jsme místo nehody a provedli protipožární opatření,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Silně podnapilý muž vyvázl z nehody jen s lehkým zraněním. Před policií se ale bude mít ještě z čeho zpovídat. „Dechová zkouška na alkohol ukázala policistům pozitivní výsledek 2,8 promile. Navíc cizinec řídil i přes platný zákaz řízení motorových vozidel,“ dodala Raindlová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS PK

Štítky nehoda, hasiči, záchranná služba, Křimice, alkohol, cizinec, chodník, dopravní značka, Volkswagen, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý cizinec prorazil betonovou zábranu, smetl značky a zaparkoval na chodníku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.