Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Cizinecká policie vyrazila na další kontrolu do notoricky problémových ubytoven

Velmi překvapivý výsledek měla pobytová kontrola cizinecké policie v ubytovnách a dalších zařízeních ve Stříbře a v Tachově. V obou případech se jednalo o notoricky známé objekty, kde policisté při předchozích kontrolách zjistili řadu nedostatků a porušení zákona.

„Akce ve Stříbře a v Tachově byla zaměřená na pátrání po nelegálně pobývajících cizincích, pohřešovaných a hledaných osobách a na dodržování veřejného pořádku. Do akce se zapojilo devět policistů z cizinecké policie plzeňského krajského ředitelství, které ve Stříbře i Tachově posílili navíc policisté z tamních oddělení,“ informovala mluví policie Dagmar Jiroušková.

Ve Stříbře se akce uskutečnila ve dvou vytipovaných ubytovacích zařízeních, stejný počet ubytoven byl vytipovaný i v Tachově. „Tentokrát hlídky zkontrolovaly bezmála 100 osob a nezjistily při tom žádné protiprávní jednání, což svědčí i o tom, že opakování kontrol přináší výsledky. I přesto se součinnostní akce zaměřené na pobytové kontroly budou opakovat,“ uvedla mluvčí policie.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky kontrola, cizinci, Cizinecká policie, Tachovsko, ubytovna, Tachov, Stříbro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinecká policie vyrazila na další kontrolu do notoricky problémových ubytoven  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.