Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ze záchodů v obchodním domě vyběhl s děsivým křikem hořící muž, uhasili ho pohotoví svědci

Neuvěřitelné drama zažili nakupující v obchodním domě v Plzni na Doubravce. Z prostorů toalet uslyšeli děsivý křik a poté spatřili muže, na kterém hořelo oblečení včetně bot. Svědci naštěstí rychle zareagovali a oheň uhasili. Policisté nyní zjišťují, zda se muž zapálil úmyslně, omylem či zda v celé věci nehraje roli ještě někdo další.

Fotbalový fanoušek převrhl na prodavačky barel s vařící vodou

Emoce z fotbalového klání zřejmě neudržel na uzdě sedmačtyřicetiletý muž, který zranil dvě prodavačky u stánku na stadionu ve Štruncových sadech. K incidentu mělo dojít krátce po skončení utkání Viktorie Plzeň proti Mladé Boleslavi. Zda se...

Poklidné odpoledne na nákupech se změnilo v bizarní výjev. Z prostorů toalet nejprve svědci uslyšeli bolestný křik, poté ze dveří vyběhl muž v doutnajícím oblečení. Návštěvníci nákupního domu rychle zareagovali a muže uhasili.

„Policisté zjistili totožnost muže ročník 1973, který pobývá v Plzni. Muž se podrobil dechové zkoušce s výsledkem měření 2,30 promile alkoholu. Opilý a zraněný muž se k celé události odmítal vyjádřit,“ uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová. Muže si následně převzali záchranáři a odvezli ho do nemocnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, Plzeň, hasiči, Doubravka, oheň, toaleta, obchodní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze záchodů v obchodním domě vyběhl s děsivým křikem hořící muž, uhasili ho pohotoví svědci  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.