Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Z obchodu si zloději kromě hotovosti odnesli i dvě elektrokola, celkové škody jsou za tři čtvrtě milionu korun

Ani zabezpečení neochránilo majitele obchodu v centru Plzně před nájezdem zloděje či zlodějů. Ti si vytipovali prodejnu, která se specializuje na servis a prodej jízdních kol. Zde jim padla do oka dvě velmi drahá elektrokola, která si nakonec i odnesli. Celkem napáchali lupiči škodu v řádech stovek tisíc korun.

Okolo půl čtvrté hodiny ráno se na lince 158 rozezněl telefon s hlášením, že se do prodejny v Plzni kdosi v loupal a napáchal nemalé škody.

„Zatím neznámý zloděj si vytipoval jeden z obchodů v centru města, který se specializuje nejen na prodej jízdních kol a dalších doplňků, ale i na další servis. Pachatel či pachatelé nejprve vnikli do obchodu, který prohledali. Následně z obchodu zmizela uložená a zabezpečená finanční hotovost a dvě elektrokola,“ popsala policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Jestli si kola odnesli nebo na nich rovnou odjeli je otázkou. Co však ví vyšetřovatelé jistě je to, že způsobené škody jsou zhruba 750 tisíc korun.

„Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, po pachateli či pachatelích intenzivně pátrají a dále se případem zabývají,“ dodala Hokrová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pexels

Štítky krimi, Plzeň, krádež, elektrokolo, zloděj, vloupání, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z obchodu si zloději kromě hotovosti odnesli i dvě elektrokola, celkové škody jsou za tři čtvrtě milionu korun  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.